Марина Порошенко та Юлія Світлична звернулися до харківських студентів

Четвер, 16 листопада 2017, 17:34
Марина Порошенко та Юлія Світлична привітали харківських студентів зі святом.
Марина Порошенко та Юлія Світлична звернулися до харківських студентів

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Теплі слова і найкращі побажання молоді Перша леді та губернатор Харківщини висловили студентам регіону під час відкриття ІІ Мистецького фестивалю Gaudeamus Opera, який 16 листопада відбувається в Харкові. 

Так, Марина Порошенко зазначила важливість участі молоді у суспільному житті країни, згадавши бій під Крутами, Революцію Гідності, та інші яскраві сторінки історії держави. 

"...Варто згадати нескорений дух студентів у бою під Крутами. Прагнення молоді жити у вільній державі під час Студентської революції на граніті. А також – прорив України в новий цивілізаційний вимір у ході Революції Гідності", - сказала Перша леді. 

Юлія Світлична звернулася до харківської молоді, подякував їй за те, що Харків на сьогодні є сучасним та креативним містом. Студентству голова ХОДА побажала розпоряджатися своєю долею самостійно, діяти впевнено і реалізовувати власний потенціал.

"На вас сподівається держава, ви – дійсно наше майбутнє! Але не сподівайтеся, що до вас хтось прийде та щось запропонує. У вас самих є сила, і ваша доля – у ваших руках, ви самі можете її писати!", - сказала вона. 

Студентству голова ХОДА побажала розпоряджатися своєю долею самостійно, діяти впевнено і реалізовувати власний потенціал.

Нагадаємо, сьогодні Марина Порошенко та Юлія Світлична вже взяли участь у відкритті  ресурсної кімнати в Харківській ЗОШ № 105, а також виступили з промовами на національному форумі "Вчимося жити разом", присвяченому проблемам інклюзивності освіти. За інформацією губернатора, у Харківській області до загальноосвітніх шкіл цього року прийшло в 7 разів більше дітей з інвалідністю, ніж торік.

comments powered by HyperComments