Дорога, світлофори, розмітка, освітлення там нормальні, - Кернес щодо можливої вини міської влади у ДТП на Сумській

Понеділок, 20 листопада 2017, 14:52
Міська влада виконала всі мрдливі дії для безпеки містян.
Дорога, світлофори, розмітка, освітлення там нормальні, - Кернес щодо можливої вини міської влади у ДТП на Сумській

Про це сказав мер Харкова Геннадій Кернес на перс-конференції 20 листопада, передає Depo.ua.

Міський голова зазначив, що місце трагедії - це самий центр Харкова, отже, на його думку, і дороги, і світлофори, і освітлення, і розмітка там "нормальні". 

"Тому я не хочу казати вам, чи є вина міської влади в тому, що хтось поїхав на червоно-жовтий, а хтось на зелено-жовтий", - цитує видання коментар мера Харкова з приводу можливої вини міської влади у ДТП на Сумській.

Також Геннадій Кернес порадив журналістам не вести своє розслідування, а дочекатися висновків тих, хто веде розслідування справи зараз.

Як повідомляла «Справжня Варта», 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулка Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора, і автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Спочатку був обраний  запобіжний захід Олені Зайцевій – тримання під вартою протягом 60 діб, до 16 грудня 2017 року включно, без можливості внесення застави. 8 листопада другому учаснику ДТП Геннадію Дронову обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

comments powered by HyperComments