Відтепер учасники АТО можуть отримати консультацію юриста у Міському центрі допомоги

Середа, 22 листопада 2017, 11:58
Юридичні консультації надаються безкоштовно.
Відтепер учасники АТО можуть отримати консультацію юриста у Міському центрі допомоги

Про це повідомляє прес-служба міськради. 

Міський центр допомоги учасникам АТО був створений 26 жовтня. Зараз у Харкові проживають близько 4,5 тис. демобілізованих бійців, які потребують соціальної, психологічної підтримки та медичної реабілітації.

На сьогодні в Міському центрі допомоги продовжується ремонт, але, незважаючи на цю обставину, до спеціалістів центру вже звернулося більше ста чоловік. 

Планується, що після завершення ремонту тут працюватимуть спеціалісти з працевлаштування, психологи, реабілітологи тощо.

«Приміщення для центру надала Харківська міська рада. Керівництво міста допомагає нам придбати будівельні матеріали і все необхідне. Ще належить обладнати центр необхідною технікою і меблями. Після цього там працюватимуть психолог, реабілітолог, вестиметься статистика працевлаштування. Ми допоможемо демобілізованим бійцям пройти курси підвищення кваліфікації, соціалізації, знайти роботу. Харківська міськрада пішла нам назустріч і допоможе зі створенням робочих місць на комунальних підприємствах», - розповів голова Асоціації ветеранів АТО і патріотів України міста Харкова Денис Семенюк.

 

comments powered by HyperComments