Чоловіки рівняються на неї: Ірина Луценко на Українському жіночому конгресі про роботу Юлії Світличної

Середа, 22 листопада 2017, 16:25
Харківська область посідає перші місця у галузі соціально-економічного розвитку.
Чоловіки рівняються на неї: Ірина Луценко на Українському жіночому конгресі про роботу Юлії Світличної

Про це сказала представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко під час Українського жіночого конгресу в Києві.

Експерти високо оцінили роботу губернатора Харківщини та зазначили, що Харківщина – піонер у впровадженні принципів паритетної демократії.

«Не можна не зупинитися на жінці – це Юлія Світлична, яка очолює Харківську держадміністрацію. Ця область займає перші місця і дає перші показники в соціально-економічному розвитку», - сказала Ірина Луценко.

«Давайте не забувати, що Харківська область – це 35 кілометрів кордону з РФ, це постійні виклики, це постійні сепаратистські настрої… Це і розбудова ОТГ, децентралізація в дії, це відремонтовані дороги, це чистота, порядок, це кожний учасник АТО на обліку, це серйозна робота. Це Юлія Світлична... Чоловіки рівняютья на неї», - підкреслила Ірина Луценко.

За підсумками Гендерного форуму, який пройшов в Харкові в серпні, були сформульовані основні завдання для законотворчості та передані Ірині Луценко.

Нагадаємо, 24 листопада на площі Конституції стартують 16 днів активізму проти гендерно обумовленого насильства. Під час заходу пам’ятник «Україна, що летить» підсвітять у помаранчевий колір.

comments powered by HyperComments