Планове завдання по призову виконане в повному обсязі

Четвер, 23 листопада 2017, 11:19
В обласному військкоматі були підбиті підсумки осінньої призовної кампанії.
Планове завдання по призову виконане в повному обсязі

Планове завдання для Харківської області, яке становило 700 осіб, було виконане у повному обсязі. За словами Юрія Калгушкіна, військового комісару Харківського обласного військового комісаріату, призовники були відправлені до частин Збройних сил України, Національної гвардії, Державної спеціальної служби транспорту.

Загалом, 375 осіб будуть нести службу в лавах в ЗСУ, інші 325 – в інших військових формуваннях. Калгушкін також зазначив, що строковики не будуть проходити службу в зоні проведення АТО. Зокрема, ще 165 призовників області після проходження військової, 27-30 листопада будуть відправлені на строкову військову службу до Збройних сил України.

Що стосується проблемних моментів осіннього призову, то до них відноситься неприбуття призовників до районних військкоматів. З цієї причини було покарано 5507 осіб. Вони були змушені сплатити штрафи на суму понад 60 тисяч гривень. Зокрема, цього року представники військкоматів спільно зі співробітниками Нацполіції розшукали 406 ухильників від призову. Їх було покарано в адміністративному порядку.

comments powered by HyperComments