Поліцейські та нацгвардійці патрулюють вулиці Харкова в посиленому режимі

П'ятниця, 24 листопада 2017, 09:53
Посилене патрулювання проводиться на підставі аналізу криміногенної ситуації.
Поліцейські та нацгвардійці патрулюють вулиці Харкова в посиленому режимі

Це потрібно для того, щоб зменшити обсяг вуличних правопорушень та порушень публічного порядку у громадських місцях, передає Відділ комунікації поліції Харківської області. Заходи безпеки були посилені на території Слобідського та Московського районів Харкова. Зокрема, відпрацювання здійснюється також з урахуванням вимог загальнодержавних спеціальних операцій «Мігрант» та «Зброя. Вибухівка».

За словами Віктора Верьовки, заступника начальника Слобідського відділу поліції міста Харкова, у профілактичних заходах бере участь особовий склад територіальних відділів поліції, кінологічної служби, патрульної поліції та Національної гвардії України. Кількість піших патрулів на вулицях районів була збільшена майже удвічі. Крім того, всі вони будуть доповнені силами Національної гвардії.

Тепер вулиці Харкова патрулюють не тільки поліцейські, а й їх чотирилапі напарники. Для цього дванадцять інспекторів закінчили кінологічні курси. Тепер патрульні поліцейські з собаками шукатимуть заборонені речовини.

comments powered by HyperComments