В Харкові обговорюють напрямки розвитку молодіжного руху

Вівторок, 28 листопада 2017, 09:37
На Харківщині проходить Всеукраїнський форум молодіжних працівників.
В Харкові обговорюють напрямки розвитку молодіжного руху

З 27 по 29 грудня в Харкові проходить Всеукраїнський форум молодіжних працівників, а якому бере участь 120 осіб. В його межах представники громадських та владних організацій з різних регіонів країни обговорюють напрямки розвитку молодіжного руху в Україні. Крім того, предметом уваги під час заходу стали стандарти молодіжної політики в Україні, інноваційні методи участі молоді у прийнятті рішень, обговорення дорожньої карти реформування молодіжної сфери тощо.

Зокрема, учасники форуму беруть участь в обговоренні реалізації навчальної програми «Молодіжний працівник», яка діє в Україні з 2014 році за підтримки ПРООН, Міністерства молоді та спорту та Державного інституту сімейної та молодіжної політики.

Як було зазначено в прес-службі ХОДА, її впровадження дасть країні унікальну можливість підвищити професійний рівень представників державних службовців та громадських об’єднань, які працюють з молоддю. Завдяки програмі більше молодих людей братиме участь у формуванні молодіжної політики. Вона посилить на загальнодержавному рівні взаємодію державних та молодіжних громадських інституцій щодо соціального становлення молоді.

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові розпочалися заняття в рамках українського спікінг-клубу. Перші заняття, які пройдуть на цьому тижні, будуть присвячені основам красномовства. Завдяки спікінг-клубу всі охочі можуть підвищити свій рівень знань з української мови.

comments powered by HyperComments