Родинам загиблих військових було передано 82 дозволи на землю

Вівторок, 28 листопада 2017, 18:03
Члени сімей загиблих атовців отримали 82 дозволи на розробку землевпорядної документації.
Родинам загиблих військових було передано 82 дозволи на землю

Про це Костянтин Рибалко, юрист Головного управління Держгеокадастру у Харківській області, повідомив під час своєї зустрічі з родинами загиблих українських військових.

Фахівці Головного управління познайомились з сім’ями загиблих військовослужбовців у «Родинному колі Харківщини». Цього разу їх зустріч відбулася в Центрі взаємодії волонтерів «Укроп –хол». Костянтин Рибалко пояснив окремі моменти чинного законодавства з питань отримання земельних ділянок та звітував про роботу Головного управління Держгеокадастру у Харківській області.

«Всебічна допомога сім’ям загиблих воїнів АТО стала можливою завдяки ініціативі губернатора Харківської області Юлії Світличній, а питання надання земельних ділянок, зокрема, знаходяться на особистому контролі начальника Головного управління Євгена Оберемка, – розповів він, – так, на сьогоднішній день членам сімей загиблих атовців надано 82 дозволи на розробку землевпорядної документації, а також накази про передачу 24-х земельних ділянок для особистого садівництва та 36-ти земельних ділянок під ОСГ».

Наприкінці заходу матері та дружини загиблих власноруч розписали прапор України патріотичними гаслами та словами вдячності Головному управлінню за його плідну співпрацю і підтримку.

comments powered by HyperComments