ДТП на Сумській 18 жовтня: дві родини повернули гроші матері Зайцевої

Середа, 29 листопада 2017, 15:43
Родині дівчини, яка винна в смерті шістьох людей, повернули 150 тисяч гривень.
ДТП на Сумській 18 жовтня: дві родини повернули гроші матері Зайцевої

Родини Берченків та Євтєєвих повернули гроші матері Зайцевої – Тетяні Івановій. Як відомо, та 18 жовтня скоїла аварію, в якій п’ятеро людей загнули на місці, і ще одна померла в лікарні. Як повідомляє ТСН, про це розповіла їх адвокат Катерина Калюжна. За її словами, ці родини одразу ж відмовились брати гроші в родини Зайцевої. І коли отримали на власні рахунки кошти, то одразу ж звернулися до відділення банку, щоб ті були повернені відправнику.  

«Родини постраждалих у ДТП вирішили повернути цю таку звану «допомогу», тому що не розуміють, навіщо мати Зайцевої її надала, – розповіла Катерина Калюжна, – захисник підозрюваної Зайцевої попросив орган досудового розслідування долучити чеки на підтвердження надання допомоги до матеріалів кримінального провадження як докази. Водночас, як чеки вказують на те, що вказана допомога є благодійною».

За її словами у родин постраждалих є побоювання, що ці гроші можуть бути використані в суді в якості добровільного відшкодування шкоди для пом’якшення покарання. Проте повернути гроші через банк не вдалося. Тому матері сестер Берченко довелося особисто звернутися до Іванової. Згодом сторона Зайцевої таки надала реквізити для повернення коштів. Родини постраждалих цим скористались одразу. Берченки повернули 100 тисяч, Євтєєви – 50.

Як повідомляла «Справжня варта», у Харкові провели панахиду за жертвами жахливого ДТП. Сам молебень проходив за участі священників православної  церкви Київського патріархату та греко-католицької церкви.

comments powered by HyperComments