Eticket по-харківськи: як їздитимуть пільговики з 1 грудня

Середа, 29 листопада 2017, 20:52
Із запровадженням у Харкові з 1 грудня системи єдиного електронного квитка Eticket представники пільгових категорій їздитимуть у трамваях, тролейбусах і метро за посвідченнями і картами пільгового проїзду старого зразка.
Eticket по-харківськи: як їздитимуть пільговики з 1 грудня

Про це 29 листопада повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури Харкова Євген Водовозов.

«Ті люди, у кого була карта пільгового проїзду в метрополітені, вони зможуть нею користуватися і в метро, ​​і в наземному електротранспорті. У кого картки не було, користуються своїми посвідченнями. Про час і місця, де вони зможуть отримати нові карти пільгового проїзду, ми повідомимо додатково. Зараз ми займаємося цим питанням, тому що, якщо зараз спрямувати людей до районних управлінь праці та соціального захисту - виникне ажіотаж. Ми хочемо зробити цей процес зручним і комфортним для харків'ян», – пояснив Євген Водовозов.

За його словами, наразі ведуться переговори з багатьма банками, щоб зробити цей процес максимально комфортним і швидким.

На сьогоднішній день у Департаменті інфраструктури розглядаються і будуть затверджені форми єдиного електронного квитка, пільгових карт і разових квитків для проїзду в трамваях, тролейбусах і метро. Також по місту вже запускають термінали видачі проїзних карт.

Як повідомляла «Справжня Варта», з 1 грудня Харків переходить на систему єдиного електронного квитка. Спочатку її запустять в наземному електротранспорті, а з 1 січня - в Харківському метрополітені. Придбати і поповнити проїзні картки на суму до 500 грн можна буде через спеціальні термінали, які будуть встановлені на зупинках наземного транспорту і в вестибюлях метро.

comments powered by HyperComments