На органи прокуратури покладається важлива роль у становленні України – Світлична

Четвер, 30 листопада 2017, 13:22
Голова ХОДА Юлія Світлична привітала працівників прокуратури з їх професійним святом.
На органи прокуратури покладається важлива роль у становленні України – Світлична

Голова ХОДА разом із прокурором Харківської області Юрієм Данильченком виступила під час урочистого заходу з нагоди Дня працівника прокуратури України.

«На органи прокуратури покладається важлива роль у становленні України як правової держави, – підкреслила Юлія Світлична, – на вас – велика відповідальність щодо захисту прав і свобод громадян та захисту інтересів держави – від злочинців, від корупційних дій, від усього того, що стримує українську державу на шляху до її розвитку».

За словами губернаторки, процес реформування, який зараз проходить в органах прокуратури України, став для співробітників відомства випробуванням на фаховість та міцність.

«Я впевнена, що ви в будь-яких умовах здатні виконувати завдання держави, – зазначила Світлична, – Харківська область завжди славилася своїм міцним характером. На нашу долю в останній час випадає велика кількість викликів, але ви гідно виконуєте всі завдання, які перед вами ставить ваше керівництво та керівництво держави. Я сподіваюсь, що такий темп, міцність та характер ви будете витримувати й у подальшому».

У свою чергу Прокурор Харківської області Юрій Данильченко зазначив, що з початку реформи відомства же пройшло п’ять років: «Я хочу привітати найбільш мужніх, стійких та відданих прокурорів. Адже якщо вже цілих 5 років ви виконуєте свої обов’язки, попри всі перепони та безпідставні докори громадськості. Я вважаю, що нинішня українська прокуратура тримається на професіоналах, яких змушують приходити на роботу їх патріотизм та ентузіазм. Дякую кожному такому прокурору, слідчому, державному службовцю та щиро бажаю всім нам, щоб далі почався новий етап становлення нашого відомства. Не переставайте бути професіоналами, не полишайте свій шлях».

comments powered by HyperComments