Учасники АТО та переселенці дізнаються про нові можливості в бізнесі

Четвер, 30 листопада 2017, 14:16
1 грудня в Харкові відбудеться форум під назвою «Новий відлік. Досвід, можливості, партнерство».
Учасники АТО та переселенці дізнаються про нові можливості в бізнесі

Відвідувачі форму, серед яких будуть переселенці та учасники АТО, зможуть дізнатися про нові можливості для ведення бізнесу, передає «МедіаПорт». Там будуть презентовані програми кредитування і грантів, безпроцентної фінансової допомоги від служби зайнятості. Самі учасники проекту «Новий відлік» будуть розповідати про власні труднощі та шляхи їх подолання, ділитися методами розвитку та підтримки власної справи. Також під час форуму експерти з розвитку бізнесу проведуть власні майстер-класи.

Форум пройде в просторі «A-level Ukraine» (пл. Павловська, 6). Початок - о 10.30.

Проект «Новий відлік» є частиною обласної «Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва на 2016-2020 рр.». Його підтримує міжнародний фонд «Відродження». Учасники вчяться писати бізнес-плани, вони відвідують консультації  з юридичних питань, маркетингу, комунікацій.

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові проходять безкоштовні курси української мови для всіх охочих. Цього тижня має відбутися ще два заняття з риторики. У планах клубу – заняття з розмовної та письмової української мови, ділової мови, риторики, лінгвістичного менеджменту.

comments powered by HyperComments