E-ticket у Харкові: вандали продовжують свою руйнівну діяльність

Понеділок, 4 грудня 2017, 19:17
З маніакальною упертістю вандали у Харкові продовжують псувати термінали продажу e-ticket.
E-ticket у Харкові: вандали продовжують свою руйнівну діяльність

Уже не працює порядка трьох десятків терміналів.

З цього приводу Харківська міськрада звернулася до Національної поліції. Як повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов, станом на 15:00 4 грудня вандали пошкодили вже 28 терміналів в різних місцях міста. Найбільших втрат невідомі нанесли на зупинках по проспекту Науки – термінали залиті монтажною піною або клеєм.

«Від імені міського голови, всіх наших служб я звертаюся з проханням до харків'ян, якщо вони побачать подібні дії, нехай негайно звертаються до поліції. Я б хотів попередити тих, хто цим займається, що ми вже звернулися до поліції. Крім того, офіційна заява в правоохоронні органи надійде від інвестора. Зараз вони підраховують обсяг збитку, який завдано, тому що частину внутрішнього обладнання терміналів доведеться замінити», – зазначив віце-мер.

Три групи фахівців їздять по місту і підраховують кількість пошкоджених пристроїв.

«М'яко кажучи, я назвав би шкідників негідниками. Якщо вони думають, що зможуть змусити нас відступити, то вони помиляються», – заявив Євген Водовозов.

Місця, де встановлені термінали, патрулюватиме поліція.

«Рано чи пізно ми їх зловимо. Збиток досить серйозний, це вже не хуліганство, а кримінальна стаття. Сподіваюся, що це не змова, а розрізнені групи. Якщо ж мова йде про змову, то і стаття Кримінального кодексу буде більш суворою, – зазначив віце-мер. – Термінал коштує не одну і не дві тисячі доларів. Прибрати монтажну піну, яка потрапила в термінал, буде дуже складно. Будуть проблеми і з зубною пастою».

Як повідомляла «Справжня Варта», у Харкові буквально в перший день впровадження системи Е-ticket пошкодили кілька терміналів і валідаторів.

comments powered by HyperComments