Українське суспільство відчуло всю міць та силу волонтерського руху – Світлична

Вівторок, 5 грудня 2017, 08:42
Голова ХОДА Юлія Світлична виголосила свої привітання з нагоди Дня волонтера.
Українське суспільство відчуло всю міць та силу волонтерського руху – Світлична

Сьогодні ми вітаємо найактивніших та найбільш небайдужих громадян України. Тих, для кого допомога ближньому стала невіддільною частиною життя.

Українське суспільство відчуло всю міць та силу волонтерського руху в найбільш важкі часи. Допомога добровольців була вкрай важливою під час подій Революції Гідності та в зоні АТО, під час масового переселення жителів Луганської та Донецької областей із зони конфлікту.

Ця сила щирого пориву прийти на допомогу надзвичайно важлива і зараз. Харківські волонтери реалізують сотні проектів, допомагаючи впроваджувати інклюзію, порушувати й вирішувати гендерні питання, розвивати туристичні можливості Харківщини, укріплювати матеріально-технічну базу закладів охорони здоров’я, проводити спортивні й культурні заходи…

Активний розвиток волонтерського руху та громадянського суспільства є невіддільною частиною обраного Україною шляху розвитку, ствердження європейських цінностей у житті нашої держави.

Спільними зусиллями ми розбудовуємо сильну, успішну та європейську Україну. Країну з небайдужим суспільством та активною й конструктивною владою.

Шановні волонтери, ви є прикладом того, як можна власноруч зробити кращим світ навколо. Вітаю зі святом! Бажаю наснаги, нових ідей, сил та здоров’я на їх реалізацію.

comments powered by HyperComments