З`явилася нова інформація про жертв ДТП на Сумській 18 жовтня

Середа, 6 грудня 2017, 16:31
Останню постраждалу, яка до сьогодні була у лікарні, виписали.
З`явилася нова інформація про жертв ДТП на Сумській 18 жовтня

Про це повідомляє SQ.

Мова йде про Анну Комар. За інформацією лікарів, з нею все добре, вона перебуває у гарному настрої. До лікарні на планове обстеження вона має прийти за 3 місяці. 

Як повідомили в лікарні, дівчина відразу відправилася додому в Кременчук.

За словами заступника головного лікаря Харківської обласної клінічної лікарні з медичної частини Ірини Льодяної,  на даний момент в якомусь особливому лікування вона не потребує. У неї була закрита черепно-мозкова травма, травма колінного суглоба, поверхнева рана м'яких тканин голови.

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулка Мечникова відбулося зіткнення "Лексуса"  і "Фольксвагена". За кермом "Лексуса" була 20-річна Олена Зайцева, за кермом «Фольксвагена Туарег» - 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. У наслідок аварії загинуло 6 людей, п`ятеро - травмовані. На сьогодні  запобіжний захід Олені Зайцевій  вже обраний. Вона перебуватиме в СІЗО до 16 грудня 2017 без можливості внесення застави. Такий же захід суд - утримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави - суд встановив для другого учасника аварії.

comments powered by HyperComments