Була затверджена регіональна Програма протидії тероризму на 2018 рік

Четвер, 7 грудня 2017, 13:35
Відповідне рішення було прийняте під час пленарного засідання XIІІ сесії Харківської облради.
Була затверджена регіональна Програма протидії тероризму на 2018 рік

Дана програма має сприяти ефективній реалізації державної політики у сфері боротьби з терористичною діяльністю. В її межах має бути реалізована низка профілактичних заходів, в тому числі і з протидії тероризму та мінімізації відповідних наслідків. Також передбачене зміцнення матеріально-технічної бази. На реалізацію програми було передбачено 4 мільйони гривень.

Під час підбиття підсумків реалізації аналогічної програми за поточний рік у Департаменті оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА розповіли про керованість та прогнозованість ситуації у сфері безпеки регіону. Проте там зазначили, що ситуація в плані протидії тероризму поки що залишається складною. Поки що мають місце внутрішні та зовнішні загрози, що пов’язані з бойовими діями на Сході України.

Як повідомляла «Справжня варта», обласна програма, розроблена за ініціативи ХОДА, була затверджена депутатами облради. Її головна мета – це підготовка особового складу підрозділів територіальної оборони. Даний документ передбачає фінансування, яке є необхідним для подальшої роботи підрозділів територіальної оборони Харківщини.

comments powered by HyperComments