На цих вихідних було викрито 37 п’яних водіїв

Понеділок, 11 грудня 2017, 13:37
37 чоловік, які сіли за кермо на цих вихідних, мали ознаки алкогольного сп’яніння.
На цих вихідних було викрито 37 п’яних водіїв

Цими вихідними було зафіксовано 37 випадків керування транспорту особами, які мають ознаки алкогольного чи наркотичного сп’яніння, передає патрульна поліція Харкова. А двох з них вже вдруге за цей ловлять на «п’яному» водінні. Саме ці особи будуть змушені заплатити адміністративний штраф у розмірі 20 400 гривень та втратити право на керування транспортом на 3 роки. Деякі автомобілі були відправлені до штрафного майданчика.  

Наприклад, цієї ночі правила дорожнього руху порушив водій Toyota Land Cruiser. Коли він повертав з Московського проспекту на вулицю Академіка Павлова, на перехресті проїхав на червоне світло та перетнув подвійну суцільні лінію розмітки. Через дане правопорушення чоловік і був зупинений патрульними. Як виявилось згодом, у водія не було тоді посвідчення та свідоцтва про реєстрацію авто. Більше того – водій був напідпитку. Він не захотів пройти тест на місці події, а від результату огляду, який був зроблений в медзакладі, почав відмовлятися. Проте відповідальність за таке водіння нести довелося. На даного чоловіка був складений адміністративний матеріал, який потім буде переданий до суду.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно співробітники патрульної поліції Харкова розповіли як можна вберегтися від шахраїв. Наприклад, вони радять просити надати посвідчення в осіб, які позиціонують себе правоохоронцями, не говорити про власні статки та передавати кошти невідомим особам.

comments powered by HyperComments