У Харкові загорівся студентський гуртожиток

Вівторок, 12 грудня 2017, 12:05
Під час ліквідації пожежі було евакуйовано 45 студентів.
У Харкові загорівся студентський гуртожиток

Вчора, 11 грудня близько десятої години вечора надійшло повідомлення про загоряння, яке сталося в одному зі студентських гуртожитків на вулиці Молочній. Пожежа сталася на першому поверсі шістнадцятиповерхового будинку, передає ГУ ДСНС України в Харківській області. 

Після прибуття на місце пожежі рятувальники встановили, що вогнем було охоплено підсобне приміщення. Полум’я перекинулось на коридор гуртожитку. Вогнем була охоплена площа в 5 кв.м. Ще до того, як рятувальники взялися за ліквідацію пожежі, самі студенти допомогли покинути будівлю електрику, який тоді отримав опіки. Згодом чоловіка було доправлено до лікарні.

В результаті пожежі виникнуло сильне задимлення, через яке рятувальники були змушені евакуювати всіх мешканців гуртожитку. Загалом на вулицю було виведено 45 осіб. Однин зі студентів був змушений звернутися за лікарською допомогою через погане самопочуття. Він отруївся чадним газом. Причини загоряння поки що з’ясовуються.

Як повідомляла «Справжня варта», за останній тиждень в Харківській області сталося 130 пожеж та надзвичайних ситуацій. Від їх наслідків загинуло дев’ятеро людей, ще шестеро отримали травми різного ступеня важкості.

comments powered by HyperComments