Порошенко пояснив, чому для зустрічі з Анджеєм Дудою була обрана саме Харківщина (Відео)

Середа, 13 грудня 2017, 17:59
На Харківщині, незважаючи на близькість до російського кордону, можна помітити ефективність впровадження реформ.
Порошенко пояснив, чому для зустрічі з Анджеєм Дудою була обрана саме Харківщина (Відео)

Про це сьогодні сказав Президент України. 

За його словами, вибір регіону для зустрічі дуже символічний.

«Дуже символічно, що я запросив пана Президента саме в Харків – місто, яке розташоване лише в 40 км від російського кордону, й де результати реформ ми можемо продемонструвати достатньо ефективно, - відзначив Глава держави. - Нашу сьогоднішню зустріч було присвячено питанням безпеки та оборони, в тому числі координації наших дій щодо захисту від гібридної російської агресії. І я подякував пану Президенту за тверду позицію Польщі в підтримці суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України. Питання стратегічного партнерства України та Польщі залишаються незмінним зовнішньополітичним пріоритетом як для Києва, так і для Варшави».

Як раніше писала "Справжня Варта", про те, що для регіону дуже важливо бути майданчиком для міжнародного співробітництва, зазначила губернатор Харківщини Юлія Світлична.

Нагадаємо також, що у рамках зустрічі в Харкові Порошенко та Дуда обговорили в Харкові введення миротворців на окуповані території Донбасу. Також мова йшла про питання  спільного історичного минулого.

comments powered by HyperComments