Польща була і залишається надійним партнером України у відстоюванні суверенітету – Світлична

Середа, 13 грудня 2017, 19:19
«Зустріч на сході країни чітко демонструє, що Польща була і залишається надійним партнером у відстоюванні суверенітету, територіальної цілісності та європейського вибору України».
Польща була і залишається надійним партнером України у відстоюванні суверенітету – Світлична

Такими враженнями про сьогоднішню зустріч президентів України і Польщі у Харкові поділилася у фейсбук-акаунті голова ХОДА Юлія Світлична.

«Жодні непорозуміння або провокації не здатні зруйнувати дружні стосунки між Україною та Польщею. Це і є головним підсумком зустрічі Петра Порошенка та Анджея Дуди, – написала Юлія Світлична. – А Харківщина завойовує все більше авторитету в європейській спільноті та стає місцем, де вирішуються національні інтереси на міжнародному рівні. Другий за півроку візит Президентів країн Європейського Союзу тому підтвердження».

Як повідомляла «Справжня Варта», 13 грудня у Харкові відбулася зустріч між Президентом України Петром Порошенком та Президентом республіки Польща Анджеєм Дудою.
Порошенко та Дуда обговорили в Харкові введення миротворців на окуповані території Донбасу. Головною метою зустрічі стало обговорення стратегічних питань довохсторонього політичного співробітництва. Окрему увагу Порошенко та Дуда приділили питанню взаємодії у сфері безпеки і оборони, в тому числі в контексті протидії агресії з боку Російської федерації.

Також сьогодні у рамках зустрічі у Харкові Петро Порошенко та Анджей Дуда поклали квіти до Меморіалу жертвам тоталітарного режиму. Про те, що для Харківщини дуже важливо бути майданчиком для міжнародного співробітництва, раніше сказала губернатор Харківщини Юлія Світлична. 

comments powered by HyperComments