На Харківщині є повна взаємодія «Укртрансбезпеки» з ОДА та правоохоронними органами – Ноняк

Середа, 20 грудня 2017, 18:03
За словами начальника Державної служби «Укртрансбезпека», на Харківщині є одна з найбільш розгалужених мереж доріг.
На Харківщині є повна взаємодія «Укртрансбезпеки» з ОДА та правоохоронними органами – Ноняк

Нещодавно голова ХОДА Юлія Світлична передала обласній «Укртрансбезпеці» ключі від трьох новітніх мобільних лабораторій. Вони довозлять перевіряти габарити та вагу транспорту, робити оцінки тому, чи дотримуються правила безпеки під час перевезення пасажирів. За словами губернаторки, ці  лабораторії дадуть можливість здійснювати комплексний підхід щодо безпеки учасників дорожнього руху та якості доріг в області.

За словами Юлії Світличної, на Харківщині є доволі розгалужена мережа доріг. Тому на них витрачаються великі кошти, чого не відбувалося десятки років. Вона зазначила, що обласна влада прикладає значні зусилля для створення комфортних умов на дорогах. Хоча зазначає, що водіям варто дотримуватися правил. Адже навіть нові дороги можуть не витримати перенавантаження.

Михайло Ноняк, начальник Державної служби «Укртрансбезпека» зазначив, що голова ХОДА контролює питання щодо якості доріг та підтримує територіальне управління у вирішенні проблемних питань. Він переконаний, що була забезпечена взаємодія «Укртрансбезпеки» з ОДА та правоохоронними органами. Що дуже важливо для забезпечення якісного та комфортного руху в якісний в області.

 Ноняк розповів, що раніше його бригади були вимушені працювати на застарілих комплексах. А нові мобільні лабораторії будуть оснащені високотехнологічні вагами, які працюватимуть за будь-якої температури, програмне забезпечення та прилади, за допомогою яких будуть перевіряти режим праці та відпочинку водія. Він переконаний, що  держава робить системні кроки для покращення ситуації на дорогах. Наступним кроком стане оснащення стаціонарних комплексів, які будуть контролювати транспортні потоки по всій країні.

comments powered by HyperComments