«Місто без бар'єрів»: у Харкові підіб`ють підсумки конкурсу

Вівторок, 26 грудня 2017, 14:34
Нагородження переможців міського конкурсу студентських робіт «Місто без бар'єрів» відбудеться 27 грудня у малій залі Харківської міської ради.
«Місто без бар'єрів»: у Харкові підіб`ють підсумки конкурсу

Про це повідомляє прес-служба міськради. 

Організатори конкурсу - ГО "Креавіта". У ньому брали участь студенти профільних вишів Харкова. Учасники мали підготовити проекти адаптації до потреб маломобмільних городян культурних закладів, розташованих у місті.

У нагородженні візьмуть участь заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Вікторія Грецька-Миргородська, а також учасники конкурсу, архітектори, представники вишів і громадських організацій.

Початок заходу - о 16:00. Зазначимо, в холі 2-го поверху працюватиме виставка проектних робіт, представлених на конкурс "Місто без бар'єрів".

Нагадаємо, як раніше повідомляла "Справжня Варта", до 1 вересня в чотирьох школах Харкова будуть обладнані ресурсними кімнатами для дітей з особливими освітніми потребами.

Також ми писали про те, що у Харкові відбувся перший форум «Вчимося жити разом», присвячений питанням інклюзивної освіти. Як була сказано під час заходу, її головна мета полягає в тому, щоб допомогти дітям з особливими освітніми потребами адаптуватися до подальшого життя.

comments powered by HyperComments