Безпека під час святкування Нового року буде забезпечена належним чином

Юлія Гуш  |  Середа, 27 грудня 2017, 16:31
Поліція, Державна служба надзвичайних ситуацій та Управління з охорони здоров‘я готові до масових святкувань.
Безпека під час святкування Нового року буде забезпечена належним чином

Зокрема, відповідні служби були забезпечені всім необхідним обладнанням для надання допомоги населенню. За словами їх представників, між ними було налагоджене співробітництво, що дозволить забезпечити ефективну співпрацю в разі виникнення непередбачуваних ситуацій.   

«Патрульна поліція готова до проведення масових заходів, – розповів Олександр Огризко, начальник відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Харкова, – в новорічну ніч планується порядку 50 масових заходів на території нашого міста. Загальна кількість людей – до 100 тисяч. Поліція, починаючи з 16 грудня, патрулює площу та центральну вулицю. У новорічну ніч для забезпечення публічної безпеки та безпеки дорожнього руху буде задіяний додатковий батальйон патрульною поліції. Загалом, на центральній вулиці міста буде до 200 працівників особового складу».

Враховуючи те, що і в спальних районах проходитимуть масові гуляння, до забезпечення порядку буде залучено 60 автопатрулів, які реагуватимуть на звернення громадян. Також для безпеки дорожнього руху в центрі міста буде залучено п‘ять патрулів. Крім того, співробітники патрульної поліції будуть співпрацювати з ДСНС та слідкувати за змінами погодних умов. Зокрема, на випадок непогоди вони готові забезпечити проїзд транспорту на дорогах Харкова та області.

Ігор Лупандін, помічник начальника Головного управління ДСНС в Харківській області, зазначив, що всі підрозділи також готові то новорічних свят. Вся необхідна техніка з особовим складом введена до бойового стану і в разі необхідності буде задіяна для надання допомоги населенню. Також співробітники ДСНС будуть співпрацювати як з медиками, так і правоохоронцями.

«Служба охорони здоров‘я працює в посиленому режимі, – розповів Геннадій Бондарчук, заступник начальника управління охорони здоров'я ХОДА, – на сьогоднішній день чергування служби екстреної допомоги забезпечує 200 бригад. Заклади охорони здоров’я, які будуть надавати медичну допомогу постраждалим і травмованим, забезпечені необхідним запасом медикаментів. В цих закладах вже працюють посилені бригади лікарів та інших медичних працівників».

За його словами, під час масових заходів відбудеться чергування бригад екстреної допомоги. Вже була налагоджена співпраця з всіма необхідними службами. Буде забезпечений виїзд на місце пригоди для надання всієї необхідної допомоги.

comments powered by HyperComments