На Харківщині були затримані підлітки, які обстріляли рейсовий автобус

П'ятниця, 29 грудня 2017, 10:26
На той момент всередині транспорту знаходилось дванадцять осіб. Постраждалих не було.
На Харківщині були затримані підлітки, які обстріляли рейсовий автобус

Даний інцидент стався ще 3 грудня, передає поліція Харківщини. До чергової частини Вовчанського відділу поліції звернувся водій автобусу. Він розповів, що під час свого маршруту він був змушений зупинитися через колоду, яка стояла поперек дороги. Після цього він почув як розбивається скло. Потім місце пригоди було оглянуте слідчими. Вони й вилучили речові докази.

Згодом слідством було встановлено, що  дане правопорушення було вчинене двома підлітками, учнями 9 класу 15 та 16 років. Один зі школярів згодом розповідав, що ним в лісі була знайдена пневматична рушниця. Так він вирішив «вирубувати» зборю разом з приятелями. Спочатку вони стріляли по деревам, а потім вирішили перейти на автомобілі. Так хлопці перегородили дорогу, а потім один з них почав стріляти по автобусу. А коли приїхали правоохоронці, школярі просто втекли.

На даний момент малолітні правопорушники визнали свою провину та дають свідчення. Згідно чинному законодавству, за вчинення хуліганства їх очікує кримінальна відповідальність. Остаточна доля школярів буде вирішена в суді.

comments powered by HyperComments