Конфлікти та сімейні сварки – якою була робота патрульних у новорічну ніч

Вівторок, 2 січня 2018, 12:18
В цю новорічну ніч співробітникам патрульної поліції Харкова довелося опрацювати більше 500 викликів.
Конфлікти та сімейні сварки – якою була робота патрульних у новорічну ніч

В ніч з 31 грудня по 01 січня співробітники харківської патрульної поліції опрацювали 506 викликів. Зазвичай це були інциденти, пов’язані з конфліктами та сімейними сварками. Були інформаційного суто характeру. Також надходили повідомлення про бійки та крадіжки.

Тієї ночі інспекторами було оформлено вісім ДТП, в результаті яких потерпілих не було. Також вони отримали шість повідомлень про аварії, в результаті яких постраждали люди. Також було зафіксовано дев’ять випадків, коли громадяни сіли за кермо будучи напідпитку. Всі вони вчинили це правопорушення вперше, тому повинні були сплатити штраф. До того ж, вони тепер не мають сідати за кермо цілий рік.

Зокрема, у новорічну ніч патрульні займалися охороною громадського порядку в місцях проведення святкових заходів з масовим скупченням людей. Зазначається, що резонансних правопорушень зафіксовано не було.  

Як повідомляла «Справжня варта», тепер в Україні вводяться нові правила дорожнього руху. Тепер українці можуть їздити по населених пунктах на швидкості не більше ніж 50 км/год. Відповідна постанова має приблизити українське законодавство до законодавства ЄС.

comments powered by HyperComments