Харковом їздитиме «Різдвяний трамвай»

П'ятниця, 5 січня 2018, 11:55
У неділю, 7 січня 2018 року, Харковом їздитиме «Різдвяний трамвай».
Харковом їздитиме «Різдвяний трамвай»

Цьогоріч вагон буде один, але він зробить п’ять рейсів. Перший — о 16:00, потім — щогодини до 20:00. Стартує, як завжди, від поворотного кола на Південному вокзалі, там само завершує маршрут. Знову неподалік зупинки працюватиме стаціонарна площадка (Полтавський шлях, 56) зі святково-трамвайною програмою, майстер-класами та казками.

У цьогорічному святі приймають участь гурти «Fever», «Третій колодязь», «Морж», актори академічних та приватних театрів, музиканти з інших колективів тощо. А ще деякі учасники американсько-українського проекту «Шлях до Бродвею», який нещодавно демонстрували у ХНАТОБ, зробили спеціальну програму для «Різдвяного трамваю».

До речі, організатори шукають добровільних помічників, таких просять заповнити цю форму. До організації вже долучилися представники ІГ «Перекотиполіс», ГО «День музики», «Платформа театральних ініціатив» та інші активісти.  

Щоб стати пасажиром арт-трамваю, потрібно заповнити форму. Прийти на зупинку трохи раніше початку обраного рейсу та розшукати людину із зіркою на жердині («Звіздаря»). Він скерує до «Казначея». У обмін на кожен квиточок доведеться віддати 80 гривень. Вони підуть на відшкодування оренди трамваю тій чудовій людині, яка нам з цим цьогоріч допомогла. 

Так сталося, що проект «Різдвяний трамвай» реалізується за принципом толоки, силами харківських творців і шанувальників. Ними ж фінансується. Єдиного організатора, відповідальної особи або офіційного покровителя ініціатива не має. Є тільки спільна ідея: створення та виявлення нових культурних традицій, специфічних для сучасного Харкова та гідних його мешканців.

comments powered by HyperComments