Була створена Рада резервістів ЗСУ

Понеділок, 15 січня 2018, 12:03
Новостворена рада буде діяти при Генштабі ЗСУ.
Була створена Рада резервістів ЗСУ

У лавах оперативного резерву служить більше 140 тисяч резервістів, повідомляє Урядовий портал. Більшість з них є колишніми мобілізованими військовими, які мають бойовий досвід. Вони після проходження служби були зараховані в оперативний резерв. Триває робота щодо переходу від обов’язкової служби у резерві до добровільної, яка передбачає підписання контракту на службу у військовому резерві.

Завдяки новоствореній Раді резервісти матимуть змогу напряму надавати свої пропозиції до керівництва ЗСУ, допомагати під час опрацювання  законодавчих ініціатив та просто пропагувати саму ідею служби у резерві. Її головне завдання полягає в тому, що вона буде організовувати взаємодію між резервістами та керівництвом Генштабу, допоможе організувати підготовку оперативного резерву ЗСУ. Передбачено, що в подальшому Рада резервістів збиратиметься кожного кварталу.

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові були затримані молодики, які робили «закладки» з наркотиками. Про них правоохоронцям повідомив хтось з місцевих мешканців, яким їх повеінка здалася підозрілою.  

comments powered by HyperComments