На Харківщині триває реєстрація на пробне ЗНО

Середа, 24 січня 2018, 10:17
Пройти реєстрацію можна до 31 січня на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.
На Харківщині триває реєстрація на пробне ЗНО

Як інформує Урядовий портал, абітурієнти подали близько 149 000 заяв для участі в пробному тестуванні. Більше всього було охочих спробувати свої знання в українській мові та літературі більше 83 500), а вже потім – в англійській (більше 20 500) та математиці (понад 17 000).

Пробне ЗНО з української мови і літератури пройде 24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов – 31 березня. Більш детально про пробне оцінювання можна почитати на порталі Українського центру оцінювання якості освіти.

Пробне оцінювання проходити необов’язково. Воно необхідно для того, щоб абітурієнти змогли наглядно побачити, що їх очікує під час проходження ЗНО. Результати пробного тестування жодним чином зараховані не будуть. Також реєстрація на пробне ЗНО не передбачає реєстрації на основне тестування.

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові іноземні студенти нерідко стать жертвами шахраїв. На небезпеку можна наразитися на різних етапах свого перебування в місті – починаючи від прибуття та закінчуючи випуском з вишу.   

comments powered by HyperComments