Постраждалі внаслідок вибуху на Клочківській в задовільному стані – Сіроштан

Понеділок, 29 січня 2018, 14:30
В ХОДА розповіли, як почувають себе 54-річна жінка та трирічна дитина, які отримали травми внаслідок вибуху.
Постраждалі внаслідок вибуху на Клочківській в задовільному стані – Сіроштан

За словами в.о. начальника Управління охорони здоров’я Галини Сіроштан, 54-річна жінка знаходиться в стані середньої важкості, а стан її 3-річного онука медики характеризують як задовільний.

У відділення політравми Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. пр. О.І. Мещанінова дитина потрапила із діагнозом: «забійна рана м’яких тканин надбрівної дуги справа, чужорідне тіло в м’яких тканинах надбрівної дуги справа». У жінки було діагностовано відкритий багатоосколковий перелом пальця лівої руки, перелом гачкоподібної кістки лівої кисті, множинні точкові осколкові поранення м’яких тканин правого та лівого стегна».

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Харківській області, інформація про вибух на вулиці Клочківській надійшла до чергової частини Шевченківського відділу поліції 29 січня близько 9:30 ранку. На місце виїхали керівники керівництво Головного управління Національної поліції в Харківській області, Шевченківського ВП, слідчо-оперативна група та співробітники вибухотехнічного управління. На даний момент встановлюються усі обставини вибуху.

Слідчі внесли відомості за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Як повідомляла «Справжня варта», сьогодні біля одного з магазинів по вулиці Клочківській у Харкові стався вибух. У наслідку події була госпіталізована 53-річна жінка та хлопчик віком трьох років.

comments powered by HyperComments