Агресія Росії в економічній сфері розпочалася задовго до агресії збройної – Світлична

Вівторок, 30 січня 2018, 14:21
Голова ХОДА розповіла, як харківська промисловість здатна компенсувати втрати, які свого часу понесла на російському ринку.
Агресія Росії в економічній сфері розпочалася задовго до агресії збройної – Світлична

Юлія Світлична переконана, що це має статися набагато швидше, ніж цього бажає російська пропаганда. Адже згідно прогнозам кремлівських пропагандистів, Україна мала зазнати економічного краху спочатку в 2015, а вже потім – в 2016 році.

За словами губернаторки, агресія Російської федерації в сфері економіки розпочалася ще задовго то збройної агресії. «Протягом 2010–2013 років до України був застосований цілий арсенал торгівельної війни, який коштував Харківській області падіння виробництва у цей період майже на 3%, збитки у промисловості зросли на 40%, роботу втратили близько 9 тисяч людей», – згадувала Світлична.

За її словами, різке скорочення російського ринку стало викликом для багатьох підприємств. Проте, як підкреслила Світлична, проходження через кризу просто необхідне задля подальшого одужання. За її словами, Україна вже почала усвідомлювати себе як самостійну індустріальну державу, яка має власні національні інтереси у промисловій сфері.

Про те, яким чином формуються ці інтереси і в чому саме вони полягають, можна почитати в інтерв’ю за участі Юлії Світличної.

comments powered by HyperComments