У «Прозорих офісах» можна отримати нові послуги

Вівторок, 6 лютого 2018, 18:03
У «Прозорих офісах» можна отримати послуги в сфері соціального страхування.
У «Прозорих офісах» можна отримати нові послуги

Про це повідомляє прес-служба міськради. 

Співробітники Харківського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області з лютого почали вести прийом громадян у центрах надання послуг «Прозорий офіс» Київського та Шевченківського районів.

Вони надають консультації з питань соціального страхування і приймають документи для призначення страхових виплат потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання. Звернутися з цих питань у «Прозорі офіси» можуть жителі всіх районів міста.

Прийом ведеться по понеділках (з 9:00 до 14:00) та четвергах (з 13:00 до 17:00).

Як раніше писала «Справжня Варта», на сьогоднішній день в Харкові працюють два центри надання послуг «Прозорий офіс» у Шевченківському та Київському районах, де надається більше 200 адміністративних послуг, 66 послуг соціального характеру і 17 пенсійного. Робота офісів повністю автоматизована, завдяки чому час отримання послуг відвідувачами займає не більше 15 хвилин. Приміщення центрів обладнані відповідно до потреб відвідувачів з інвалідністю, зокрема, системами відео-та звукового оповіщення.

 Також ми повідомляли, що два нових адмінцентра відкриють у Харкові.

comments powered by HyperComments