В Харкові буде курсувати «рятувальний» трамвай

Четвер, 8 лютого 2018, 09:30
Харків’яни, що вирішили проїхатися трамваєм №26, дізнаються про правила протипожежної безпеки, про те, як себе поводити на воді та під час ожеледиці, що робити, коли були знайдені невідомі і вибухонебезпечні предмети
В Харкові буде курсувати «рятувальний» трамвай

У двох вагонах трамваю були розміщені проілюстровані плакати, які описували ті чи інші надзвичайні ситуації. За словами Ігоря Лупандіна, начальника зі зав’язків ГУ ДСНС в Харківській області, ідея створити такий «інформаційний куток» з’явилася під час обговорення та аналізу надзвичайних ситуацій та питань, що стосуються особистої безпеки громадян.

Зокрема, на плакатах можна побачити інформацію стосовно того, що слід робити під час пожежі, як діяти, коли були знайдені вибухонебезпечні предмети, під час ожеледиці та інших надзвичайних ситуаціях.

Зокрема, трамвай №26 для для такої мети був обраний невипадково. Він буде курсувати одним з найдовших маршрутів- від ст. м. «Індустріальна» до парку Горького. Кожного дня у цьому трамваї може проїхати близько 2,5 тисяч пасажирів. Тому їдучі до кінцевої зупинки, людина може не тільки прочитати правила безпеки, а й запам’ятати їх.

comments powered by HyperComments