Жодна посада не має жодної індульгенції. Корупцію потрібно знищувати - Світлична

Понеділок, 12 лютого 2018, 09:40
У Лозівському районі роботи, де замовником виступає райдержадміністрація, виконує компанія, в якій директором є син заступника голови РДА.
Жодна посада не має жодної індульгенції. Корупцію потрібно знищувати - Світлична

Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Наразі інформація попередньо підтверджена, продовжується перевірка. 

Губернатор Харківщини зазначила, що вона обурена зухвалістю посадових осіб.

"Негайно направляю листа до правоохоронних органів з вимогою перевірити цей факт, почати розслідування, перевірити якість виконаних робіт та наявність конфлікту інтересів з боку посадової особи. Також надала доручення голові Лозівської РДА відсторонити на період досудового розслідування заступника голови від виконання обов'язків", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, наприкінці січня в Харкові затримали за підозрою в отриманні хабара завідувача сектором з питань протидії корупції в Харківському обласному управлінні Держпродспоживслужби. Чиновник вимагав і отримав $8 тисяч від колеги. За що пообіцяв не повідомляти правоохоронцям про правопорушення: колега придбала машину і не внесла вчасно інформацію про неї в декларацію. 

Губернатор Харківщини Юлія Світлична була обурена цим фактом та повідомила, що справу антикорупціонерів-хабарників бере під особистий контроль. Вона домоглася звільнення начальника ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області.

comments powered by HyperComments