Смуток – геть, або чому не слід сидіти вдома у День Святого Валентина

Марина Чайка  |  Вівторок, 13 лютого 2018, 18:01
14 лютого – гарний привід відпочити зі своїми коханими та близькими, адже так мало часу приділяється тим, кого цінуємо. Де шукати яскраві емоції та захоплюючі враження? Куди піти зі своєю другою половинкою, аби вечір дійсно видався романтичним та казковим? Справжня Варта дізналася, куди можна сходити у Харкові на День святого Валентина.
Смуток – геть, або чому не слід сидіти вдома у День Святого Валентина

Вечірній кінопоказ

Показ камерного кіно у тихій та затишній атмосфері – все це безкоштовно. Фільми англійською мовою з російськими субтитрами можна подивитися щосереди. Додатково можна придбати гарячий попкорн, алкогольні та безалкогольні коктейлі.

Адреса: «LF CLUB», Харківська набережна, 3, 2 поверх

Коли: щосереди о 20:00

Ціна: безкоштовно

Трамвай закоханих

Набридли традиційні подарунки? Неординарний спосіб привітати свою пару – екскурсія у трамваї закоханих. Щорічно мешканцям Харкова випадає нагода покататися на екскурсійному транспорті. Подорож буде супроводжуватися історіями про кохання, які  пов’язані з містом. Тривалість розповіді – 1 година.

Адреса: коло трамваю на «Південному вокзалі»

Коли: 17:00, 18:00, 19:00

Ціна: 150 грн. з одного дорослого і 130 грн. з дитини.

Вистава «Клінічний випадок»

Запросіть коханих на спектакль. Ось у харківському театрі Пушкіна показують комедію «Клінічний випадок». Радимо любителям комедійного жанру – новий твір популярного драматурга Рея Куні. Ви спостерігатимете, як головні герої, завдяки спритності, намагаються знайти вихід із заплутаних ситуацій. Вас поглине стрімкий вир подій і новин, різка зміна обставин, поворотів долі.

Адреса: театр ім. А. С. Пушкіна, вул. Чернишевська, 11

Коли: 19:00

Ціна: 60-90 грн.

День Святого Валентина у Парку Горького

Для всіх закоханих пар і тих, хто хоче знайти другу половинку! 14 лютого у парку Горького проходитиме безкоштовний квест «Лабіринт кохання» та екскурсія «14 історій про любов». 

Адреса: Центральний парк культури та відпочинку ім.М.Горького, вул.Сумська, 81

Ціна: безкоштовно

Симфонічне Янко-шоу до Дня Святого Валентина

Весь концерт присвячений класичним композиціям про вічну любов та сильне почуття. Виступ симфонічного оркестру під керівництвом Юрія Янко та академічного хору на чолі з Андрієм Сиротенко сповнить ваш вечір приємними враженнями.

Адреса: Харківська філармонія, вул. Римарська, 21

Коли: 18:30

Ціна: 200-800 грн

Харківський планетарій

Побачення під зірковим небом – це реально! Спеціальні проектори у планетарії створюють ефект сходу та заходу Сонця, північного сяйва та зорепаду. Мерехтіння зірок, яскраві комети, магія космічного простору – хіба не романтика?

Адреса: пр. Кравцова,15

Сеанси: 18:00 та 19:30

Ціна: 70 грн

Вистава «Якби не ти»

Театр "Кімната Т" запрошує на гарну романтичну виставу «Якби не ти»

Адреса: вул.Плеханівська,124

Коли: 19:30

Ціна: благодійний внесок 80 грн (студентам: 50 грн )

Ресторан «Paris»

Це місце вважається одним із найромантичніших закладів нашого міста, він ніби зберіг атмосферу Франції ХХст., і ви опиняєтеся на побаченні в Парижі. На День закоханих тут можна не тільки скуштувати вишукані заморські страви, а й насолодитися переглядом фільму «День Святого Валентина».

Адреса: вул. Ярослава Мудрого, 30

Коли: початок фільму о 15:00.

comments powered by HyperComments