Ми повинні вкласти душу у розбудову країни, щоб вона була такою, якою бачили її Герої Небесної Сотні, - Світлична

Вівторок, 20 лютого 2018, 11:09
20 лютого на Харківщині відбуваються заходи з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні. Пам’ять Героя України Євгена Котляра вшанували жителі регіона та представники влади, зокрема, Юлія Світлична.
Ми повинні вкласти душу у розбудову країни, щоб вона була такою, якою бачили її Герої Небесної Сотні, - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Сьогодні, 20 лютого, зранку розпочалися заходи щодо вшанування пам`яти Героя України Євгена Котляра. Вони відбувалися у будівлі ХНУРЕ, робітники та студенти вишу, представники громадськості та губернатор Харківщини Юлія Світлична поклали квіти до меморіальної дошки Євгену Котляру. 

«Саме Герої Небесної Сотні стали тією рушійною силою, яка повернула Україну у європейську сім’ю, - сказала Юлія Світлична. - Ми повинні пам’ятати ці імена. Три Герої Небесної Сотні – наші земляки: Юрій Паращук, Євген Котляр, Влад Зубенко...»

Голова ХОДА вже наголошувала, що  Герої Небесної Сотні пожертвували життям заради майбутнього своєї батьківщини, заради того, щоб Україна була такою державою, де найвища цінність - гідність кожного громадянина. 

Сьогодні вона також додала, що українці мають з усією відданістю займатися розбудовою країни, щоб вона стала такою, якою хотіли її бачити Герої.

На заході не був пристутній батько Євгена Котляра: він перебуває у столиці, де бере участь з нагоди пам`ятної дати. 

Раніше ми писали про те, що напередодні Дня Героїв Небесної Сотні голова ХОДА зустрілася з родичами трьох харківських Героїв України – Євгена Котляра, Владислава Зубенка та Юрія Паращука. Губернатор Харківщини ще раз підкреслила, що родичі загиблих Героїв України можуть розраховувати на допомогу обласної влади з приводу будь-яких питань. 

comments powered by HyperComments