ЄС запроваджує на Харківщині програми, які стимулюють розвиток бізнесу

Юлія Гуш  |  Четвер, 22 лютого 2018, 08:03
За словами Юлії Світличної, малий та середній бізнес отримає підтримку від Євросоюзу.
ЄС запроваджує на Харківщині програми, які стимулюють розвиток бізнесу

Про це губернаторка розповіла після своєї зустрічі з головою Представництва ЄС в Україні Хюґом Мінґареллі. За її словами, того дня були обговорені важливі питання у сфері у розвитку малого та середнього бізнесу.

«ЄС запроваджується велика кількість програм, які стимулюють бізнес, які надають освітні, кваліфікаційні рекомендації та послуги, які надають грантову та фінансову  допомогу малому та середньому бізнесу, – зазначила Світлична, – обговорили напрямки, в яких ми будемо працювати щодо налагодження цієї сфери».

Крім того, в області пройдуть тренінги, до яких мають долучитися як представники бізнесу, так і органів влади. Це надасть кращі можливості для розвитку бізнесу в регіоні. Також були обговорені питання щодо подальшої співпраці Харківської вищої школи з ЄС, участі харківських вишів в європейських програмах, боротьби з корупцією та шляхів їх вирішення.

Нагадаємо, нещодавно голова Представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі розповів, що Харківська область може розраховувати на підтримку Євросоюзу під час реалізації реформ.

comments powered by HyperComments