У Лозовій попереду реалізація майже 10 проектів - Світлична

Субота, 24 лютого 2018, 12:50
У Лозовій будуть оновлені інфраструктура, каналізація, водопроводи, освітлення, школи, дитячі садочки.
У Лозовій попереду реалізація майже 10 проектів - Світлична

Про це повідомила губернатор Харківщини Юлія Світлична під час відкриття басейну місцевої ДЮСШ після реконструкції, передає прес-служба ХОДА. 

Будівництво басейну фінансували з різних джерел – було залучено міський і державний бюджет, а також міжнародну допомогу - німецького співтовариства GIZ. На продовження робіт у 2018 році заплановано співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету (загалом понад 7,5 млн грн).

"Хочу сказати, що це не завершення нашої співпраці. Це лише початок. Цього року ми будемо підтримувати як місто Лозова, так і Лозівський район. Попереду реалізація майже 10 проектів: інфраструктура, каналізація, водопроводи, освітлення, школи, дитячі садочки. Маємо підтримку Президента, Кабінету міністрів, маємо велику та потужну команду однодумців-харків’ян – отже все зробимо", - зазначила губернатор Харківщини. 

Останній капремонт у ДЮСШ «Юність» проводили в 1988 році, басейн не працював з 2013-го. За останні два роки була проведена комплексна реконструкція: відновлена покрівля спортшколи, система вентиляції та кондиціювання повітря, реконструйовані басейн, душові тощо. Також капітально відремонтрвана зала для занять фітнесом. Роботи триватимуть – уже розпочато реконструкцію фасаду будівлі.

Лозовський район - не єдиний, у якому запрановані масштабні інфраструкткрні проекти. Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична 8 лютого побувала у Нововодолазькому районі з робочою поїздкою. Вона зустрілася з господарським активом району, представила нового голову РДА Романа Мерзлікіна та відвідала низку об’єктів. Зокрема, ознайомилася з роботою центру надання адміністративних послуг, поцікавилася станом справ з ремонту Нововодолазької ЦРЛ, відвідала Нововодолазький навчально-виховний комплекс.

comments powered by HyperComments