Моя однозначна позиція: дорогу Мерефа-Лозова-Павлоград потрібно ремонтувати вже цього року - Світлична

Субота, 24 лютого 2018, 17:26
Зараз дорога в жахливому стані. Її капітально не ремонтували з 1962 року.
Моя однозначна позиція: дорогу Мерефа-Лозова-Павлоград потрібно ремонтувати вже цього року - Світлична

Про це сказала губернатор Харківщини Юлія Світлична під час зустрічі з активом Лозівського району.

«Моя вимога – почати ремонт дороги від Лозової до Мерефи та від Мерефи до Лозової одночасно, - рухаючись назустріч», - підкреслила губернатор Харківщини. 

Протяжність шляху Мерефа-Лозова-Павлоград - 132 км.

«Ремонтні роботи розпочали минулого року та зробили 6 найбільш зруйнованих ділянок – усього 21 км на території   Зміївського та Первомайського районів. Цього року  ми підемо далі й заходимо в  Лозівський район. За рахунок державного бюджету буде зроблено 15 км – це перший етап.  Це Панютине, Краснопавлівка, Герсеванівка - разом зі шляхопроводом. На цих ділянках (8,5 км) буде зроблено нове покриття. Ще 4,5 км нового покриття - на території Первомайського району та 1 ділянка в Зміївському. Це те, що буде зроблено тільки за кошти державного бюджету, проте можемо залучати також й інші джерела фінансування та провести більші обсяги робіт», - сказав начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.

Ми повідомляли, що сьогодні під час візиту до Лозівського району голова ХОДА відкрила басейн у місцевій ДЮСШ після реконструкції. Також вона повідомила, що у районі буде реалізовано близько 10 проектів.  У планах – ремонт фасаду будівлі та спортзалів. Також уже в квітні відновить роботу після реконструкції Лозівський НВК №10, триватиме оновлення обладнання в школах Краснопавлівки та Орільки тощо.

Раніше ми писали, що цього року на Харківщині капітально відремонтують близько 112 км місцевих доріг. Крім субвенції з Державного дорожнього фонду, на ремонт сільських доріг будуть спрямовуватися кошти з інших джерел.

comments powered by HyperComments