Аварія на тепломережах у Харкові: поточна ситуація

Понеділок, 26 лютого 2018, 11:54
Зараз проводять розповітрювання та налагодження внутрішньобудинкових мереж. Роботи розраховують завершити до 13:00 26 лютого.
Аварія на тепломережах у Харкові: поточна ситуація

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

"Тепло в Немишлянському районі всюди подано, медкомплекс працює в штатному режимі. У будинки теплоносій подали, але в різних будівлях по-різному йде розповітрювання та налагодження роботи внутрішньобудинкових мереж, тому ще не скрізь опалення запрацювало. Думаю, роботи на внутрішньобудинкових мережах закінчимо до 13:00", - повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

Раніше ми писали, що 24 лютого в Харкові сталася аварія на тепловій мережі. Внаслідок чотирьох проривів без тепла та гарячої води залишилось 605 будівель, серед яких були житлові будинки, лікарні, школи та дитячі садки. Вже ввечері наступного дня комунальники усували останній прорив на теплотрасі.

"Гарячкувати з кадровими рішеннями не будемо. Ви повинні розуміти, що є фахівці, є опалювальний сезон і зараз робити поспішні висновки ми не будемо. Ми все проаналізуємо, врахуємо. Ми чітко крок за кроком подивимося проходження всього процесу і при підготовці до опалювального сезону, і при підготовці і локалізації тих поривів, які були", - прокоментував ситуацію "Медіапорту" перший заступник харківського міського голови Ігор Терехов.

Нагадаємо, нещодавно у Харкові на тепломережі виникла ще одна аварія, через яку сотні харків`ян залишилися без тепла. Вона сталася 22 лютого на тепломагістралі по вулиці Шатилівській. У результаті без опалення залишилися 355 житлових будинків, 19 лікувальних установ, 7 шкіл і 5 дитячих садків у Київському та Шевченківському районах Харкова. Комунальні служби одразу почали ліквідовувати аварію. У першу чергу відкачували воду, цей процес завершили близько 20:00 22 лютого, після чого почали пошук, а потім ремонт пошкодженої ділянки теплопроводу.

comments powered by HyperComments