Після сильних морозів Харків засипить снігом

Понеділок, 26 лютого 2018, 16:30
За прогнозами синоптиків, цього тижня на потепління можна навіть не сподіватися.
Після сильних морозів Харків засипить снігом

До 1 березня на всій території України очкуються сильні снігопади. Про це повідомив директор Українського Гідрометцентру Микола Кульбіда, передає РБК-Україна. За його словами, завтра, 27 лютого, в низці областей України (у тому числі і на Харківщині) очкується сніг. Опади ослабнуть на наступний день, 28 лютого. Проте на 1 березня очкуються сильні снігопади, заметілі та снігові замети.

Крім того, в ГУ ДСНС України в Харківській області також попередили про погіршення погодних умов. Як повідомили в Гідрометцентрі, 27 лютого (ранок та день) та 28 лютого (ніч) на Харківщині слід очкувати сніг, хуртовини та пориви вітру швидкістю в 15-22 м/с. Несприятливі погодні умови можуть потягти за собою порушення та припинення транспортного руху на окремих ділянках, а також порушення роботи електромереж.

Нагадаємо, в Харкові комунальники продовжують ліквідувати наслідки аварії на теплотрасі, яка спричинила прориви на чотирьох ділянках та стала причиною відключення теплопостачання в низці харківських будинків. На даний момент комунальники завершують роботу на внутрішньобудинкових мережах.

comments powered by HyperComments