Завтра відбудеться наступне засідання у справі ДТП на Сумській

Середа, 28 лютого 2018, 11:06
1 березня відбудеться друге засідання по суті справи ДТП на Сумській.
Завтра відбудеться наступне засідання у справі ДТП на Сумській

Нагадаємо, 27 лютого Київський районний суд Харкова продовжив розгляд справи резонансної ДТП на Сумській.

Потерпілі заявили кілька цивільних позовів про відшкодування шкоди. Суми компенсацій — від 200 тисяч до 1 млн гривень. Зайцева провину визнала, як і цивільні позови. Дронов провину не визнав.

Суд визначив порядок розгляду виробництва: спочатку допитають потерпілих, потім — обвинувачених і свідків. Потім приступлять до вивчення матеріалів виробництва.

Підготовче засідання відбудвалося у Київському районному суді Харкова 6 лютого. На ньому вирішувалися технічні питання. Обидва звинувачуваних були присутні на суді. 

Нагадаємо, 18 жовтня о 20.45 на перехресті вулиці Сумській і пер.Мечнікова зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. На місці загинули п'ятеро людей, шестеро - госпіталізовані. Через кілька днів померла ще одна постраждала в аварії.

Київський районний суд Харкова 20 жовтня обрав для 20-річної водиетль Lexus Олени Зайцевої запобіжний захід у вигляді утримання під вартою (60 діб без права внесення застави). 8 листопада той же суд прийняв рішення взяти під варту другого учасника аварії - Геннадія Дронова - на 42 діб (без можливості внесення застави). Пізніше запобіжний захід був продовжений обом учасникам аварії. 

comments powered by HyperComments