Прошу всі служби області продовжувати роботу в посиленому режимі - Світлична

Четвер, 1 березня 2018, 11:43
За даними на 8:30 1 березня повністю знеструмлені 16 населених пунктів, відновити подачу електрики розраховують протягом 4-5 годин.
Прошу всі служби області продовжувати роботу в посиленому режимі  - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Електропостачання в області відновлюють 300 бригад обленерго.

«Я прошу всі служби області продовжувати роботу в посиленому режимі й після закінчення опадів зробити все для того, щоб забезпечити проїзд центральними магістралями регіону», - підкреслила голова ХОДА Юлія Світлична, відкриваючи засідання чергової сесії обласної ради 1 березня.

За дорученням керівника області про ситуацію, що пов'язана з різким погіршенням погоди в області, депутатів обласної ради перед початком чергової сесії поінформував заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

«Населені пункти знеструмлені в Близнюківському, Ізюмському, Куп'янському, Шевченківському районах, місті Люботин (там було відключення водоканалу, але цю проблему вже усунули, подача води не припинялася), - повідомив заступник голови ХОДА. - По лінії обленерго працюють близько 300 бригад, близько 120 одиниць техніки, яка обслуговує ці бригади. Запасів матеріалів вистачає. Місцями ускладнено під'їзд до знеструмлених населених пунктів. Протягом 4 - 5 годин розраховуємо під'єднати основну частину населених пунктів».

Євгеній Шахненко також поінформував, що Харківський аеропорт працює в штатному режимі, залізничні колії розчищені від снігу й рух поїздів відбувається за графіком. На дорогах області працює 370 одиниць техніки. Рух по центральних дорогах регіону обмежений не був.

«Серйозних аварій на системах опалення та котельнях не було. Були аварійні відключення в селищі Борова, Куп'янському та Харківському районах, двох селах Балаклійського району. Усі ці аварійні ситуації усунені», - сказав заступник глави області.

Вчора ми повідомляли, що вранці 28 лютого без електроенергії залишилися 13 населених пунктів, ще 7 були частково знеструмлені. Уже на 12 годину 10 з них знов були з електроенергією. Ввечері були відремонтовані всі мережі. 

comments powered by HyperComments