У Харкові спостерігаються чималенькі кучугури сміття

Вівторок, 6 березня 2018, 21:36
У Харкові виникли проблеми з вивезенням сміття з приватного сектору.
У Харкові спостерігаються чималенькі кучугури сміття

Внаслідок снігових завалів для вивезення сміття з приватного сектора комунальникам доводиться запускати поперед спецтехніку, аби розчистити проїзд до смітників.

Директор ТОВ «Харків Екоресурс» Петро Бондаренко запевняє: комунальники з початку сніжної стихії працюють у посиленому режимі. Однак в останній тиждень, після сильного снігопаду дістатися до усіх домоволодінь приватного сектора працівникам підприємства не завжди вдається.

«Оскільки вивіз сміття в приватному секторі здійснюється двічі на тиждень, ми просимо тимчасово не виставляти сміття для вивезення, потерпіти до кінця тижня, поки розчистять сніг», – просить директор підприємства.

Він підкреслив, що це вимушений захід для того, щоб харків'яни не перетворили територію біля своїх будинків на звалища. За його словами, з майже 3 тис. вулиць приватного сектора невеликі проблеми з вивезенням сміття є тільки на 20% території.

«Є деякі випадки відставання від графіка з подворовим вивезенням. Тому в найближчі дні після розчищення снігу все сміття, яке накопичиться за 2-3 дні, спеціалізована техніка забере від кожного домоволодіння», – пообіцяв директор підприємства.

При цьому Петро Бондаренко зазначив, що на сьогоднішній день в приватному секторі міста встановлено понад 260 контейнерів, сміття з яких вивозиться щодня і за графіком.

comments powered by HyperComments