Барвінківська ЦРЛ отримає нові вікна та систему опалення

Понеділок, 12 березня 2018, 18:01
У Барвінківській ЦРЛ реконструюють систему опалення, утеплять покрівлю та замінять вікна.
Барвінківська ЦРЛ отримає нові вікна та систему опалення

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Як повідомив заступник голови ХОДА Марк Беккер, ХОДА цілком підтримуватиме район у процесі капітального ремонту ЦРЛ. 

Проект реконструкції стаціонарного відділення лікарні з утепленням покрівлі та заміною вікон і дверей на енергозберігаючі, а також проект реконструкції системи опалення стаціонарного відділення вже підтверджений губернатором Харківської області Юлією Світличною. Гроші на проведення робіт з бюджету виділені. Зараз мають відбутися відкриті торги. Це буде зроблено у найкоротший термін. 

Раніше ми повідомляли, що коштом обласного бюджету цього року запланований подальший ремонт Нововодолазької ЦРЛ. Тут проведуть капремонт кількох відділень.

Нагадаємо, раніше Юлія Світлична зазначала, що за останні 40 років капітальний ремонт у Ізюмській міській лікарні не проводився жодного разу. Тому їй вдалося домогтися виділення необхідних коштів на її капітальний ремонт.

Також у 2018 році триватиме процес оновлення обладнання у Дергачівській ЦРЛ. Ще у грудні там завершили капремонт поліклінічного відділення та оновили обладнання. Цього року, окрім цього, стартує ремонт у Барвінківській Центральній районній лікарні.

comments powered by HyperComments