ДФРР фінансуватиме додаткові проекти Харківської області

Середа, 14 березня 2018, 17:30
На додатковий попередній конкурсний відбір подали 15 інвестиційних проектів у сфері енергоефективності медичних установ.
ДФРР фінансуватиме додаткові проекти Харківської області

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Така інформація з`явилася під час засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР. Захід пройшов під головуванням заступника голови ХОДА Євгенія Шахненко.

Він нагадав, що додатковий конкурсний відбір інвестиційних проектів і програм за напрямом «енергоефективність державних і комунальних медичних установ» проходив з 1 лютого по 5 березня 2018 року.

Як зазначив заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Олександр Лукашов, інформацію щодо проведення додаткового конкурсного відбору повідомили структурним підрозділам ХОДА, районним державним адміністраціям, міськрадам міст обласного підпорядкування, керівникам ОТГ.

«Нам надійшло 15 проектів, але 2 з них не відповідають умовам проведення конкурсу, тому на оцінювання комісії виноситься 13 інвестиційних проектів», - повідомив Олександр Лукашов.

За інформацією Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА, на наступному засіданні регіональної комісії з оцінювання і забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок ДФРР, проведуть оцінку поданих проектів.

«Після уважного вивчення 13 проектів на наступному засіданні ми затвердимо їх рейтинг, після чого будемо подавати в міжвідомчу комісію Мінрегіону для початку фінансування в цьому році», - сказав Євгеній Шахненко.

comments powered by HyperComments