У Харкові погода погіршає. Знову

Субота, 17 березня 2018, 14:22
На цих вихідних, а також в понеділок слід очікувати погіршення погодних умов.
У Харкові погода погіршає. Знову

Через це власників автомобілів не тільки закликали бути якомога уважнішими на дорогах, а й взагалі, утриматися на певний час від поїздок власним транспортом. Адже, як повідомили в Українському гідрометцентрі,  з 17 по 19 березня Харківщина зазнає погіршення погодних умов внаслідок дії двох активних циклонів. 

Сьогодні, 17 березня, можна спостерігати опади у вигляді мокрого снігу з дощем. Прогнозують також ожеледицю та налипання мокрого снігу. На наступний день, 18 березня, слід очікувати на мокрий сніг з дощем, а також ожеледицю та налипання мокрого снігу. 

Понеділок також не потішить харків'ян більш теплою погодою. Адже їм того дня слід очікувати не тільки на снігопад, але й на хуртовини. Крім того, їх будуть супроводжувати сильні пориви вітру швидкістю  до 15-20 м/с. А температура повітря впаде до 10 - 16° морозу. 

Через це представники дорожніх та рятувальних служб закликають мешканців області утриматися від поїздок власним транспортом, передає ХОДА. А тим, хто таки сів за кермо, радять ретельно дотриматися правил дорожнього руху. А також не залишати авто обабіч доріг та на самих дорогах для того, щоб не заважати комунальникам прибирати снігові замети. 

comments powered by HyperComments