У південних районах Харківщини вже пішов сніг. Усі служби області готові до негоди

Неділя, 18 березня 2018, 16:15
Надзвичайних ситуацій у зв'язку з погіршенням погодних умов у Харківській області не було.
У південних районах Харківщини вже пішов сніг. Усі служби області готові до негоди

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

«За дорученням голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної ми сьогодні провели засідання штабу, який у зв'язку з погіршенням погодних умов працює цілодобово, - сказав заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко. - За минулу добу надзвичайних ситуацій в області не було. Головна проблема була в тому, що через різницю температур на деяких ділянках доріг утворилася ожеледь. Працівники Служби автодоріг у Харківській області працювали в цілодобовому режимі, посипали проїжджу частину піщано-соляною сумішшю».

Цієї доби очікується чергове погіршення погодних умов.  У південних районах області вже пішов сніг, посилюється вітер. Районні штаби працюють у цілодобовому режимі.

За необхідності для надання допомоги жителям області можуть бути задіяні 2 тисячі рятувальників.

«Усього щодоби на чергування заступає 500 чоловік особового складу, в розпорядженні яких 140 одиниць техніки. У резерві в нас ще 90 одиниць техніки. У тому числі - 50 автомобілів підвищеної прохідності. У разі необхідності ми можемо вивести весь особовий склад на казармений стан - це близько 2 тисяч рятувальників», - повідомив начальник ГУ ДСНС України в Харківській області Олександр Волобуєв.

comments powered by HyperComments