Дорожні та рятувальні служби області закликають водіїв утриматися від поїздок

Понеділок, 19 березня 2018, 10:46
Роботи на шляхах регіону тривають. Окрім техніки, що посипає проїжджу частину протиожеледними матеріалами, працює також ротор, який ліквідовує перемети в Куп’янському районі.
Дорожні та рятувальні служби області закликають водіїв утриматися від поїздок

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Уночі на дорогах області працювало більше 200 робітників та майже 200 одиниць техніки. 

Проїзд по всіх дорогах регіону станом на дев`яту годину ранку був забезпечений. 

«Станом на 9 ранку проїзд на дорогах області повністю забезпечено, - повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко. – 165 одиниць техніки продовжують працювати, усуваючи те, що залишилося з ночі. Енергозабезпечення в області працює, відключень через негоду не було. Так само працюють у штатному режимі системи водо- та тепло забезпечення».

За інформацією Служби автомобільних доріг у Харківській області, вночі дороги розчищали 185 одиниць спецтехніки та 220 робітників дорожнього господарства. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами використали 721 кубометр піщано-сольової суміші та 20 тонн технічної солі. Товщина снігового покриву в області - від 5 см до 10 см, місцями перемети - до 1,5 м.

У таких умовах дорожні та рятувальні служби області закликають водіїв утриматися від поїздок. Тих, хто вимушений сісти за кермо, просять бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху, а також не залишати свій автотранспорт обабіч проїзних ділянок на дорогах, щоб комунальні служби могли вчасно прибирати снігові замети.

comments powered by HyperComments