Мер Первомайського подякував Райніну та Світличній за ремонт відділення ЦРЛ, каналізаційного колектору та будівництво ФОКу

Вівторок, 20 березня 2018, 16:55
За часів губернаторства Ігора Райніна та Юлії Світличної вряди-годи на Харківщині до фокусу уваги потрапили фундаментальні речі, в яких популізму – нуль.
Мер Первомайського подякував Райніну та Світличній за ремонт відділення ЦРЛ, каналізаційного колектору та будівництво ФОКу

Про це міський голова Первомайського Микола Башкеєв написав на сторінці у Фейсбуці. 

"За цей час, трохи більше двох років, місто отримало: фінансування будівництва ФОКу -13 млн. грн; капремонт ліній енергопостачання очисних споруд через ДФРР - 24 млн. грн; ремонт покрівель двох будинків - 1,9 млн. грн; сміттєвоз - 2,4 млн. грн;  ремонт будівлі патологоанатомічного відділення ЦРЛ (морг) 1,5 млн. грн;  каналопромивочна машина - 2,4 млн. грн; ремонт каналізаційного колектору 1 млн. грн (у 2016 р.) + 2 млн. грн (у 2017 р.) + 3,5 млн. грн виділено на 2018 р.", - йдеться у повідомленні. 

Також Микола Башкеєв зазначив, що на минулій сесії обласної ради було виділено 1,5 млн грн на капремонт даху школи №4 (їдальня, спортзал, перехід). 

"Зроблено досить багато, хоч і накопичена проблематика в рази перевищує можливості місцевого, в т. ч. і обласного бюджету. В поєднанні з раціональним розподілом можливостей міського бюджету, а також реалізованими грантовими проектами, жителі громади мають чітке переконання у правильності обраного курсу", - написав він. 

Раніше ми повідомляли, що, за словами губернатора Харківської області, як тільки дозволять погодні умови, буде виконано більше 40% необхідного ремонту колектору в Первомайському. 

comments powered by HyperComments