Де б недорого відпочити влітку за кордоном: харківський варіант від Ellinair

Вівторок, 20 березня 2018, 22:31
Як відомо від класика гумору, в Греції все є. Саме туди і відновлюються авіарейси з Харкова.
Де б недорого відпочити влітку за кордоном: харківський варіант від Ellinair

Із 2 червня поновлюються сезонні авіарейси Харків–Салоніки. Вильоти в це курортне грецьке місто здійснюватимуться по суботах. Назад – по п'ятницях. Час у дорозі – 2 години 50 хвилин. Виліт о 3:50, приземлення о 6:40 (за тамтешнім часом), повідомили в Харківському аеропорту.

Авіакомпанія Ellinair оновила флот і закріпила за рейсами Харків—Салоніки літаки Airbus A319. Квитки на рейси вже можна придбати на сайті аеропорту та інших онлайн-торговців авіаквитками. Вартість в один бік починається від 4 282 грн ($164).

Нагадаємо, що і авіакомпанія Georgian Airways відновлює прямі сезонні рейси з Харкова до Тбілісі. Перший рейс запланований на 6 квітня. Вильоти в Грузію здійснюватимуться по вівторках і суботах. Вартість квитків в один бік – від 3 252 грн ($122), туди і назад – від 5 519 грн ($207). У червні, як уже повідомляла «Справжня Варта», з Міжнародного аеропорту «Харків» також стануть літати прямі рейси, зокрема, в Катовіце, Дортмунд та Мілан. А з червня обіцяють запустити ще п'ять нових рейсів: Барселона, Ларнака, Ріміні, Бургас, Тіват.

comments powered by HyperComments